Har du spørsmål? Ring oss på 400 00 370

Vår historie

OM OSS

Dropracks-historien startet i Trondheim, da en gjeng forretningsutviklere og ingeniørspirer fant hverandre. underveis på studiene ved NTNU.

Vi hadde alle erfart utfordringer i forbindelse med å laste sportsutstyr på biltaket - både kajakk etter en lang dag på sjøen, utstyr i takboksen på påskefjellet uten å skitne til klærne eller stripe opp bil, samt å laste sykler på biltaket.

Med kompetanseområder innen konstruksjonsteknikk , forretningsutvikling, IPR og produktutvikling, samt en enorm dose kreativitet var vi sikre på at vi hadde det som skulle til.

Vi ønsket å løse alle lasteutfordringene til biltaket en gang for alle, og startet utviklingen av "The Ultimate Lifestyle and Adventure Roof Rack" - Dropracks.

I 2019, fem år seinere, med fullførte mastergrader lanserte vi endelig Dropracks på markedet til de første kundene i Norge.

I 2022 har vi forhandlere i mer enn 10 ulike land, fra Australia til Korea og USA, og vi lanserer Dropracks versjon 7.

Fun facts

156
Ulike deler per Dropracks
Winner
Automechanika Innovation Award 2022
750+
Dropracks' på veiene

Vårt designteam

Dropracks er utviklet av ingeniører med lidenskap for sport og rekreasjon. Vi har alltid søkt etter de "enkle", robuste og sikre løsningene.

Våre spesialiteter er kinematikk, produktutvikling, mekanikk, rapid prototyping, industriell design og IPR.

"Hver eneste millimeter og posisjon for hver enkelt komponent i Dropracks produktene er nøye gjennomtenkt."

Dette er et resultat av fire år med målbevisst utvikling fra vårt ingeniørteam. Vi har kombinert presisjon med kreativitet og ekspertise.

Spør oss gjerne om hvorfor en komponent har nøyaktig "dette" designet, og du vil bli forbløffet over tankene og utviklingen som ligger bak.

Den originale "Dropracksen" kommer i syvende utgave (V1.7) januar 2022, og produktet har blitt forbedret kontinuerlig siden den første versjonen ble lansert på markedet i 2019. Det ikoniske designet benytter fremdeles det gamle patentet, og for hver nye produksjonsserie, så har vi fått på plass noen forbedringer fra tidligere utgave hver gang.

Nå deler alle våre egenutviklede produkter, inkludert Dropracks, de samme designprinsippene: Design og konstruksjon, estetikk og funksjonalitet, form og funksjon, har gått sømløst sammen.

Hvorfor velge oss?

Kvalitet
Kvalitet har alltid vært kjernen i våre utviklig, siden vi ønsker at produktene våre skal vare mens de brukes hver dag. For å sikre høyeste kvalitet, har vi etablert et produksjonssamarbeid med Hettich, som er verdensledende på produksjon av bevegelige produkter.

Som et lite selskap med begrensede midler er vi avhengige av fornøyde kunder. Vi har vi ikke i nærheten av de samme markedsføringsbudsjettene som større selskaper har.

Fornøyde kunder og "jungeltelegrafen" har alltid vært og vil alltid være vår viktigste kanal

.
Etter stadig økende etterspørsel etter tilleggsutstyr til Dropracks fra våre kunder, så har vi utvidet vårt sortiment til å også inkludere ekstrautstyr til biltaket. Produktene du finner i vår nettbutikk har alle høy kvalitet, og er produkter som vi selv har testet og går gode for.
Om du lurer på noe angående din Dropracks, så er vi bare en epost eller telefon unna! Skulle du være uheldig og ha behov for en reservedel, så har vi alle deler på lager i Trondheim.

Feel free, move free

Enjoy the feeling of freedom, that’s the feeling we want to capture when we design our products.
Våre produkter